Een verpakking aangepast aan uw product

Een dienst gespecialiseerd in grafisch ontwerp

Wanneer de samenstelling van uw formule gevalideerd is, is het tijd om aan de verpakking te denken. Wij hebben een team dat u kan helpen bij de ontwikkeling van het grafisch concept, van het ontwerp van het etiket tot het formaat van de verpakking.

Speciaal geselecteerde partners voor de productie van verpakkingen

Wij kunnen u een uitgebreid gamma aan verpakkingen aanbieden. Het is aan u om de verpakking te kiezen die het beste past bij uw product, uw merk en uw grafische identiteit.

Wij produceren de verpakkingen niet zelf, maar werken reeds lang samen met betrouwbare partners die aan allerlei verzoeken kunnen voldoen.

Een innoverende verpakking

Wij innoveren constant in onze zoektocht naar nieuwe, milieuvriendelijke verpakkingen. In dit kader hebben we een productconcept ontwikkeld voor capsules, een exclusief Chembo-product. Deze zeer geconcentreerde producten worden verpakt in "caps" die dienen als navulling voor herbruikbare flacons. De formules in deze doppen zijn zeer krachtig en zijn praktisch 100% van natuurlijke oorsprong. Indien u al zeer geconcentreerde producten heeft, kunnen wij ze verpakken in onze caps.